Innedag

När jag vaknade så var det av värmen inte för att jag hade sovit klart. Ännu en varm sommardag och jag kände för att vara inne, borta från solen. 

(null)
Vad hittade jag på här?

Styckfrös alla blåbär från gårdagens skörd med Sara, som hade plockat fyra femtedelar, men sparade några deciliter och gjorde scones med blåbär. 

(null)
Hahaha vilka blå händer jag fick. 

Man kan göra saker på känsla och för att man tror att det kan bli bra. Man kan läsa recept. Man kanske även skulle kunnat räkna ut att det smartaste kanske varit att jag hade tillsatt frusna blåbär istället för färska. 

(null)
Doftade ljuvligt i köket. 

(null)
Blåbärsscones

Upptäckte genast att det krävdes en egen liten smörskål för blåbär färgar som sagt. Det smakade fräscht och lite som att marmeladen redan var på plats fast inte alls så sött. Testa själv nu när skogen är full av bär!

(null)
Det blev som ett träningspass för det gick snabbt. 

Åkte en snabbsväng till IKEA för Svalka. 
I varuhuset var det tack och lov nästan folktomt så det gick snabbt att ta sig fram till lampavdelnibgen och sedan köksavdelningen. Det blev en massa nya dimningsbara ljuskällor till fjällstugan, servetter, ljus och bestick mm. 

(null)

Det är lätt att hitta saker som man inte visste att man behöver, men det man köper ska få plats och vi försöker tänka på att aldrig köpa saker vi inte tänkt igenom. 

(null)
Påfyllning då jag inte vill ha engångsbestick. 

(null)
Diskning påbörjad och skåpet börjar så smått fyllas på. 

Vi diskar och förbereder så smått för att kunna fira födelsedag här hemma snart. Kvällen avslutades med en kvällspromenad och det var alldeles skönt och ljummet. Jag kan fylla en dag inomhus
borta från den starka solen. 
Vad gör du i värmen?