Bästa dagen?

Är fredagen den bästa dagen? 
Det beror väl på, men när jobbet är igång så är fredagen en fantastisk dag att se fram emot. 
Bilen kördes in i ottan för att få sig en rengöring och polering hos Bröderna Thor’s. 

(null)

Åkte hem och började jobba medans bilen blev ren och fin. 
Stämplade ut tidigt även idag för att hinna åka och matshoppa innan det blev mycket folk. Alwa och jag handlade så snabbt vi kunde och hämtade min bil på vägen hem. 

(null)
Den luktade nytt och jag halkade nästan på de blanka innemattorna. 

Det är inte alltid jag ser att Johan städat eller tvättat min bil och jag måste väl erkänna att jag tycker att den är tillräckligt ren jämt. Nu när jag själv hämtade den på Recond-firman så är det ju klart att jag såg att den blänker. 

(null)
Hann bara rulla in på garageuppfarten. 

Johan ville spola av bilen och spraya på något dundermedel som ska minimera tvättandet. Jag ler för jag trodde att han ville tvätta ofta då det enligt honom är avkoppling att tvätta och polera bilar. Den avkopplingen kan jag ge honom bara jag slipper tvätta bilar ;)

(null)

Efter att matvarorna var inne så vilades det en stund för vi behövde även göra en snabbsväng in till stan. Alwas stållänk till sin nya födelsedagsklocka hade kommit. Den skulle byta ut originalet som vi inte tyckte var snyggt och justerades till rätt storlek. 

(null)
 Fri sprit på Systembolaget. 

På Systemet möts man av olika sorters vin, öl, sprit och så gratis sprit. Gentilt värre. 

(null)
Förbereder morgondagen

Vi ska fira lite i morgon och det ska bli en utetillställning på altanen med grill och tilltugg. För att göra det extra enkelt i morgon så förberedde vi en hel del nu under kvällen. 
Önskar nu uppehåll och plusgrader inför morgondagen. Skön fredagskänsla.