Avcheckad

Idag har jag jobbat hemma med digitala elevmöten och avslutat jobbdagen med lagmöte. Ett möte där det var totalt katastrof med ljudet då vi mestadels hade rundgång på ljudet eller så försvann det helt. Så kan det bli ibland och denna långa period av distansundervisning har nog fått oss alla att helt enkelt gilla läget lite snabbare nu för tiden. 
Stämplade ut tidigt för att åka på ett besök till vårdcentralen. Där väntade en massa blunda, armar uppåt sträck, peka på näsan osv innan det blev lite mer seriöst med stetoskop, blodtryck, blodprov och EKG. 

(null)
Väntkorridor där jag valde att stå och vänta. 

(null)
Impad av mig själv. 

(null)
Avslutade i detta rum. 

Fint bemötande och jag fick ligga ner under provtagningen, vilket jag bad om för att slippa svimma. Vi pratade om allt möjligt under tiden vilket underlättade för mig som har det jobbigt med besök som detta. 

(null)
Vi klädde oss för en regnpromenad efter maten. 

(null)
Inte ulliga och gulliga direkt idag. 

(null)

(null)
Vi gick där på stigen och käkade blåbär med jämna mellanrum. 

(null)
Vi gick genom skogen och kom upp i Yxbacken. 

Massor hade kommit upp i backen och låg i högar i väntan på att platta till backen så att mindre snö går åt vid snöläggningen. 

(null)
Sugen på skidåkning?!

(null)

Vi gick hemåt nerför Yxbacken och när vi kom ner till bron så var det avspärrat. Den vägen vi kom upp var inte avspärrad, men nu vet vi att backen agerar byggarbetsplats så då får man helt enkelt hålla sig borta härifrån ett tag. Hoppas de får till backen som de vill. Drömmar har funnits i många år om backens utveckling. 

(null)
Regndroppar 


Blåbärskäkande skogspromenad. 

0 kommentarer publicerat i Allmänt, Hemmet, Träning;
Taggar: Meet, VC, Yxbacken, avcheckad, jobb, möte, prover, regn, skogen, skogspromenad, vårdcentralen