Vi kan fortsätta titta

Sovmorgon och scones en lördag tillsammans med hela familjen återigen samlad under ett tak. Wiktor kom hem i natt från Vemdalen så nu är båda ungdomarna hemma efter sin vintersäsong. 


(null)
Varmt bröd är gott. 

Igår kväll så slutade Apple-tvn att funka och jag tror att vi bestämde oss för att plocka ner den tvn som sitter i vårat sovrum för den använder vi inte. Den är lika stor så det borde ju funka, men efter frukosten åkte Johan och Wiktor iväg och ändå köpte en ny. 

(null)
Aningen större och tyvärr blev det ingen vit. 
Vi kan fortsätta titta och kanske bra med aningens större bild när jag ser sämre. 

(null)
Skogen

Några valde bilvård och däckbyte, en valde att lämna tillbaka något som hade köpts igår och jag valde skogen. Skogsstigar, Yxbacken och djurstigar varvades under min stund i naturen. 

(null)

(null)

(null)
Snart är det nog ekens tur. 

(null)
Idag var jag inte ensam i backen. Många var här och tränade. 

(null)
Nya stigar utforskades. 

(null)

(null)

(null)
Andas

(null)
Herrsjön

(null)
Skvattram som också snart slår ut i blom. 

(null)
Uppe på höjderna. 

(null)
Så vackert att komma upp och bara blicka ut över trädtopparna. 

Jag lade undan telefonen, men eftersom jag körde med kepsen så lämnade jag glasögonen hemma. Började gå nerför och gjorde en totalmiss med avståndet och föll rakt ner. Minns att jag tog emot mig med båda händerna och det var ju tur. Så klantigt av mig att inte vara mer försiktig när jag inte hade glasögonen på mig. Tur att jag föll och kunde ta i med händerna och tur att jag inte hade så långt hem. En god stund under rinnande vatten med tvål och sedan lite sårtvättmedel. Typiskt att det blev i handflatan som inte hålls så stilla i någon rörelse. 
(null)
Johan bjöd på grillat. 

(null)
"Fyra bröllop..."

Varför kan inte alla väggfästen fungera? Nej denna tv fungerade inte för den behövde visst längre skruvar. Den behöver iallafall komma upp på väggen för att det är så trångt i detta lilla rum. 
Kvällen blev i soffan med lite värkande händer och handleder och ändå tacksam att det inte blev värre. Det slutade ju ändå bra. 


Kram