Vardag

Måndagen hände det inte så mycket mer än att jag jobbade och fick mig en skogspromenad. 

(null)
Distans

(null)
Johan lånade en släpa och en ställning. 
Förberedelser

(null)
Äggmackor och en lyxig frysdiskspaj till lunch. 

(null)
Dagens träning, en skogspromenad. 

(null)
Tömde en bokhylla och fixade ut den på Köp & Sälj-sajt. 

Skönt att rensa lite och hoppas någon annan kan få nytta av en bokhylla i sitt hem. 

(null)
Lat-mat

Lat-mat en måndag och samtidigt gynna ett lokalt litet matställe. Kebabrulle var länge sedan jag åt och utan lök var den helt i min smak. 
Småregnig kväll gjorde att jag hamnade faktiskt i tv-soffan med Alwa och en varulvsserie där avsnitt efter avsnitt bara fick passera. 
Eftersom jag fortfarande har en retlig torrhosta så får jag hålla mig från jobbet och  Friskis. Har inte varit på jobbet sedan 18:e mars, segt och tråkigt. 
Ringde 1177 och frågade om torrhostan och fick när jag väl kom fram rådet att ta kontakt med min vårdcentral för att det har suttit i så länge. Förkylningssymtom räknas till att ha symtomet torrhosta och det har jag haft länge nu. Var hostfri ett par dagar i påskas, men den där hostan kom tillbaka som ett brev på posten. Jag funderar mer på om jag har fått astma efter mer än två års ständiga förkylningssymtom eller allergisymptom.  Frågan är väl om jag får komma till vårdcentralen dessa tider för testning. 
Det viktigaste för mig är ju att jag vet om hostan är något jag smittar med eller om det helt enkelt är något annat. Vill ju inte behöva hålla mig isolerad om jag inte behöver. Så länge jobbar jag hemifrån för att inte äventyra något eller någon. 
 
Tur att jag har min NATUR att ta mig ut i och kan träffa vänner ute iallafall. Håll i och håll ut har jag hört. 
Jag gör’t!