Träffa kollegor

Tisdag det innebär tisdagsmöte med alla kollegor i laget. Bättre än ingenting är det ju att se varandra i ett rutnät på datorskärmen än inte alls. Vi har fått en bättre mötesdisciplin nu och alla har tryckt mute på mikrofonen när man inte pratar, skriver kommentarer eller vinkar när man vill in med en kommentar. En mer digitaliserad undervisning vilket ändå har varit målet med en nyare skola som ska vara mer anpassad till hur resten av samhället ser ut. Vi är liksom mer i tiden nu;-)


(null)
Saknar er på riktigt även om vi ses så här. 

18: e mars och fram tills nu är en lång tid utan att ses i jobbvardagen eller få fira varandra med en födelsedagslunch. 
Idag kom jag knappt ifrån på rast för det ringde och mina elevmöten på Google Meet drog ut på tiden. Dagen bara försvann och sedan satte jag mig bara i en fullpackad bil för att åka förbi apoteket. Fick ett samtal på VC i morse där vi enades om att jag ska ge torrhostan en vecka till med lite Cocillana-Etyfin som förhoppningsvis ska dämpa. Blir det inte bättre ska jag boka undersökning nästa vecka. Hosta upp till åtta veckor var visst inte helt ovanligt nu i dessa tider. Glad att sjuksköterskan sa att jag varit duktig som hållit mig hemma för symptom. Yes något bra i socialtorkatristessen. 

Vi rullade upp mot fjällstugan kanske lite sent, men då är jag på plats till morgondagens distansundervisningsstart. 

(null)
Bilen full och en släpa med byggställning.

(null)
Mycket kaffe blir’e. 

(null)
Jag kan ha nämnt att jag älskar björkar. 
 
(null)
Energipåfyllning i Bjursås och Mc Donald i Mora.  

(null)
Ner mot Rättvik. 

(null)
Vi hade tur att älgen valde att stå rätt så stilla. 

(null)
Vintern är på tillbakagång. 

Härligt att resa uppåt en annan väg mot den vi brukar ta. Nu när vi kör med släpa så passar inlandsvägen bättre med de lägre hastigheterna. 
Allt i samhället har nästan saktat ner och det kanske är något att dra lärdom av och att det är inte farligt att vara socialt isolerad. Jag får lov, helt enkelt, att ha tråkigt. Livet är verkligen  inte på topp jämt. Var rädd om dig och andas!
Längtar efter att få vara framme.