Runt knuten

Idag gick vi runt knuten på fjällstugan och var alltså inne på skrapet av andra väggen. Det blåste kallt så det var bara att skrapa på för att hålla värmen. Johan körde vinkelslipen efter mig som är betrodd med knutskrapningen. Kommer drömma om att jag krampaktigt håller i skrapan;-)
Träningsvärk i händerna mer än i armarna och känningar i ryggen. Dagens träningspass. 

(null)
Handvävd duk från Bali. 

Nu vittnar bara en liten tête-à-tête om att vi har haft påsk i fjällstugan. Duken från Bali vet jag faktiskt inte om den någonsin har legat på något bord sedan den köptes för sååå många år sedan där. Mycket mönster, men skoj. 

(null)
Började med mina kära knutar. 

(null)
Stockarna fungerar visst som fågeltoalett. 

(null)
Tog en sväng med soporna. 

Här uppe i fjällstugeområdet så har man inga egna soptunnor utan får gå till sopphuset. Faktiskt rätt ok att slippa ha egna fula tunnor ståendes på tomten. 
Johan slipade på och jag gjorde lite fika. Verkligen ingen semester denna vecka vare sig för Johan eller mig, men kul med förändringar. 

(null)
Tre satt och fikade i soffan och sliparen satt på altanen. 

(null)

(null)
Rensade ut burkar och pantflaskor. 

(null)


(null)
Dagens vägg. 
Före och efter syns rätt bra. 

Så här långt hann vi med denna tur, men vi är snart tillbaka. Vi måste hemåt för att byta däck, fortsätta jobba lite och fixa med huset där hemma också. Tror att alla växter tyvärr har dött då jag inte bett någon gå in hos oss medan vi blev kvar här en vecka extra. Växterna som står här i fjällstugan kommer klara sig iallafall för vi är uppe senast till Valborgsmässoafton igen. Hoppas det finns någon våreld att gå till häruppe i Vemdalen. 

(null)

Blir så glad över att vi tog beslutet, jag erkänner att jag tjatade lite på Johan, att skrapa bort  den gamla färgen för att kunna starta om från början och välja något naturligt och äkta för stockhus. 
Johan behöver vila nu ett par dagar från slipandet. Har vi tur så slipar sonen när vi åker hem. Han blir nog kvar en vecka till här uppe och njuter i vårsolen som visst skulle visa sig.

(null)

Jag som inte dricker öl kan gilla en fransk cider till lördagsmyset framför tvn. Svullade hela kvällen i soffan och såg på en serie. 


Trött fastän det inte blivit någon skidåkning.