Från ett hörn till ett annat

Jobbdag och sedan ett möte med chefen och 22 kollegor. Det fungerar bättre och bättre för varje möte även om det inte är helt problemfritt att köra digitala möten. Roligast är ju att kunna hälsa på alla och säga några ord till varandra. Saknar mina kollegor att få fika och tjattra med på rasten. 
Det laggar och bilderna blir ju inte hundra bäst på dem man möter, men det blir hundra Covid-19-safe och det är då toppen med digitala möten. 

(null)
Kul att kunna se alla samtidigt. 
Bokhögen kunde varit högre... dubbelhakan syntes bra ändå;)

(null)
Stämplade ut och gick ut. 

Johan skrapade och skrapade och jag kom ut för att, gissa, just det ja skrapa. Det blev ett par timmar innan middagsmaten skulle fixas. Det ena hörnet igår och det andra hörnet ikväll eller rättare sagt knutar. Knutarna är inte att leka med. En massa skrymslen där färgen sitter så bra så bra. Det går så långsamt att komma framåt, men fint blir det. Så glad ändå att vi tog beslutet att göra om och göra rätt. 

(null)
Oj så solblekt. 

Den röda färgen har verkligen blekts under åren och blivit mera lila. Extra tydligt blev det när fodren skruvades bort. Det ska målas fönster och dörrar också. Vi lär nog få bekänna färg innan skrapning och målning är färdigt på fjällstugan. Vi vet vad vi ska göra på semestern och nu har vi iallafall börjat. 

(null)
Johan fick grilla. 

(null)
Kvällspromenaden gick hit. 

Med fyra soppåsar gick alltså vår kvällspromenix till sophuset som ligger precis innan man svänger upp till vår gata. Alldeles för kort runda, men orken fanns inte ikväll heller. Jättesyndigt hamnade vi med en halvseg actionfilm och en skål med godis. 


I morgon är det fredag. 0 kommentarer publicerat i Allmänt, Fjällstugan, Hemmet, Mat och Bak;
Taggar: Meet-möten, distansundervisning, film, fjällstugan, fjällstugan, från ett hörn till ett annat, godis, grill, gör om gör rätt, hemmet, skrapa, solblekt