Tillbaka

Semestrar tar slut och man ska packa ihop och åka hem. Fy sååå tråkigt. Frukosten drog jag ut på och njöt av utsikten. 

(null)
Med Hovde på andra sidan och jag på Skaletsidan. 

Man kan ju inte frukostfika hur länge som helst även om utsikten är rätt så najs. Packningen görs sig inte riktigt själv och kaffet tog slut. Huuuu så trist att lämna detta. 

(null)

Skrev en kort notis i gästboken och även en lapp till de som ska hjälpa oss med säsongsstädet. Vill inte missa något så både analogt och digitalt meddelande för att gardera mig så att det blir rätt lämnades på köksbordet. 

(null)
Hej då Vemdalen, men vi kommer tillbaka. 

(null)
Ok, jag är glad för att vara hemma. 
#ywaREBIRTH

Vi trivs bra här hemma, men det är fantastiskt att åka till fjällen för att helt koppla av (om man nu inte ska jobba). Det har varit avkoppling iallafall för det har känts så bra att få fint i Barncancerfonden Östras hus, Helmystugan. Att kunna hjälpa till i föreningens fina stuga har varit värt att ta en veckas semester för. Vi fick några fina utestunder som fyllde på i fina-minnes-banken där jag fyller med fina minnen. Minnen som är fina behöver inte vara smärtfria, jag sparar på dem också för de är viktiga för mig. 

(null)
Glammigaste lördagskvällen...NOT

...tvätta och packa lite inför morgondagens äventyr. Carina och jag tar våra tjejer med på en liten trip. Borta bra och hemma också.