Save the date 21/9 för Run of Hope

Tjohooo vi är nu redo för vårt fjärde år som värdar för Run of Hope i Ljuraparken, Norrköping. Ett lopp där deltagandet, känslan och gemenskapen för en god sak är det viktigaste och träningen får man på köpet när man kommer. 

(null)


(null)
Det går på ett Swish i år att betala, testa vetja.

Du får självklart Swisha även om du har svårt att komma till oss i Ljuraparken på lördag den 21/9 kl. 10.00. Vi blir ju allra gladast att få se dig på plats för den där härliga känslan att vi gör något fint tillsammans för Barncancerfonden. För barn och cancer hör inte ihop. 

(null)
Alla är välkomna!

Vi rullade upp till Vemdalsskalet i morse och det har nog regnat hela bilresan upp. 

(null)

(null)
Snabbmat: Bilkäk

(null)
Mysigt med blåbär på en husvisning. 

Vi hann lagom till en husvisning, men det var på tok för många familjer där så modet sjönk. Fler hus kommer dyka upp, men det är ju bara så jobbigt att det inte ligger nästgårds och medför lång resa för att huskika. Positivt tänkande och fler hus ska kikas på här i trakterna när vi behöver ta oss en liten paus i jobbandet här i Barncancerfonden Östras Helmystugan. 

(null)

Trångt inomhus på husvisningen så vi kunde inspektera husets utsida och undersida (kom in under altanen) innan vi tittade inomhus... 

(null)
Snabbmat på Skalet

(null)

Hörde att det var yogaevent här på Skalet men då får man ju göra som jag brukar, yoga själv. Skönt efter många timmar i bilen. 

(null)
Filmkväll


Skönt med semester.