Repris

Man kanske kan tro att repris betyder att jag gjorde om gårdagen, men det skulle jag inte orkat med efter en så lång jobbdag som det faktiskt blev. 
Repris kallar jag dagen för som igår blev det repris på möten, men inte med samma innehåll och jag var inte ordförande. Först ut i morse hade jag ett medarbetarsamtal, tätt följt av ett osa-samtal och kvällen avslutades på Friskis City för ett värdmöte där alla funktionärer för en dag träffas över en dagordning. Kul att mötas utan sin funtionärströja när man inte jobbar och roligt att få ta del av andras tankar kring den ideella föreningen som Friskis är.

Jag hade ingen lunch med mig och dagens lunch skulle gå på nolltid då ett antal elever skulle komma för att skriva matteprov hos oss under hela eftermiddagen. Fyra och en halv timme fick de sitta och några utnyttjade tiden väl. 

(null)
Sprang ner till den libanesiska kvarterskrogen där det var köfritt. 

(null)
Så gott med grillspett och meze. 

Eftermiddagen gick snabbt och när sista eleven lämnade in sitt prov var det dags att gå hem. Inte hem kanske direkt utan till Friskis för ett kvällsmöte. En dryg halvtimme innan mötet kom jag och passade då på att gå ner på gymmet och testa deras crosstrainer. Tyvärr kom jag dit med bara en gympasko så då tänkte jag att jag kör väl i strumporna precis som många ungdomar gör. Nu har jag testat det och förstår INTE hur de kan tycka att det funkar? Jag kunde inte alls trycka på och kom inte så långt  heller. 

(null)

 Hoppas jag hittar min dojja...;)

(null)
Möte med fika är alltid mycket trevligt. 


Friskis en förening som växt sedan jag började där tack vare min mamma som lurade dit mig.