Projekt

Jag väljer att se saker som man "måste" göra som projekt att fixa. Det går liksom lite lättare då, tänker jag iallafall. Idag har vi tömt det fulla förrådet och det vi skulle behålla gick in i våra bilar medan resten fyllde en släpa. 

(null)

Den här gången kunde vi låna Maria och Johans släpa som har gallerväggar. Igår behövde vi eventuellt skydda mot regn då vi körde ömtåligare gods och fick låna Maria och Ronnies kärra. Fint när man kan få låna av snälla vänner!

(null)
Ett förråd tömt och en kärra fylld. 

Vi dammsög ur lägenheten och torkade av där vi tyckte att det behövdes. Vilken ljus och fin lägenhet det blev när mörka gardiner och en massa pynt helt försvann. Nyinglasad balkong med rullgardiner, två rum, badrum med tvättmaskin och en nytt kök. Ett tomt förråd där jag kan garantera att mycket saker kan få plats;) Det finns även garage i källaren. Denna centrala lägenhet ska snart få bli någon annans fina boende. En mäklare först bara...

(null)

Vi kopplar av på olika sätt här hemma...
Johan tvättar bilar, vi hade tre stycken hemma på garageinfarten, så tre stycken blev smuts- och dammfria. Jag gick först loss inne med tvätt och röj innan Susanne kom förbi och drog ut mig på Hymo-rundan. 

(null)
Lövbeklädd gångbana. 

(null)
Det kändes som att vi kom ut i dagsljus...

(null)
Avkoppling 

(null)
Vackert när hösten får sin färg. 

Efter middagen så körde jag gårdagens yoga och dagens som Adriene erbjuder på sin YouTube-kanal Yoga With Adriene. Passande där den sista var just för att hylla något man precis klarat av. För mig blev det då självklart en hyllning till mig själv och de tre andra som hjälpts åt att tömma en lägenhet på bästa tänkbara återvinningssätt. Vi har sparat, delat upp, lämnat till hjälporganisation och sorterat på återvinningsstationen så bra vi bara kunnat. Jag är så nöjd!

(null)
Yogan ger mig tid till att andas och reflektera en hel del. 


Det känns bra att det snart är en ny vecka!