Möteskväll

Möteskväll som blev natt då jag inte rullade in förrän halv elva på garageinfarten, men då välkomnades av en öppen dörr och en vovve som trummade sin fanfar. (Läs; hund lycklig till tusen som vanligt när jag kommer hem med svansen som nästan slogs av mot garagedörren i ett frenetiskt viftande)
Kan inte känna sig annat än välkommen. 

(null)
En lång och fin kväll. 
Jag känner mig alltid välkommen hit. 

Ett hus nära sjukhuset med hemkänsla för familjer som behöver vara nära sitt sjuka barn. Vi får ha våra styrelsemöten här och det känns så bra. 

Mötet på Ronald McDonald hus i Linköping blev både stort och långt. 22 personer runt styrelsebordet är nog rekord för oss i Linköping. Långt för att jag kom dit redan halv sex för en filmintervju. 
Först blev jag lite kort filmad av en kille som följer oss under ett år för att göra en film om Barncancerfonden Östra. En film som vi ska kunna ha vid olika tillfällen. Ett enkelt sätt att visa upp oss med rörlig bild och några ord. Filmkillen gör ett fantastiskt jobb och har ställt upp något helt otroligt med att försöka komma med vid många olika tillfällen när det varit aktiviteter och sätta sig in det vi i styrelsen gör och en hel del kring olika familjer. 

(null)
Mysigt att kliva ur bilen och mötas av en öppen dörr som det flödar av ljus ut ur. 

(null)
Yoga i kjol, allt går...

13 minuters yoga blev ju alldeles superoptimalt när jag kom hem och egentligen bara ville komma i säng. 

Reflekterar över kvällen som passerat och känner en enorm tacksamhet och värme till alla som ställer upp helt idéellt i och kring styrelsen för att Barncancerfonden Östra ska kunna fungera så fint. TACK ALLA! ♥️
Otroligt, men i morgon är det redan torsdag.