Kulturnatten

För 23 år sedan på Kulturnatten träffades vi ute i vimlet. 22 år sedan på Kulturnatten gifte vi oss i Kvillinge kyrka. Det blir ju inte rätt datum år efter år, men vi tänker själva Kulturnatten som kvällen då allt började för oss tillsammans. 
Dagen började väldans oglamoröst med att vi har flyttat och kastat och skänkt olika saker i lägenheten. Bara källaren kvar nu... Allt går så mycket bättre och det blir roligare när man är fler och hjälps åt, vilket vi har varit med Johans syster och man.  Vi hade så roligt att vi efter middagen samlades för ett glas vin innan vi alla fyra åkte in till Norrköping. 

(null)
Psalmmarathon blev första stopp från parkeringen. 

(null)
Fin stämning inne i kyrkan. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Alexandra Jardvall i Värmekyrkan. 

(null)
Pappersmuseum

(null)

(null)
Arbetes museum

(null)
Musik lite överallt denna kväll. 

(null)

Vi gick ner till Knäppingsborg, men där kom vi nästan inte in utan vände efter lite konstverkstitt av Ellinor. På vägen tillbaka upp så hörde vi "Siste mohikanen" spelas och den ville vi sjunga med i. Ett roligt båtminne för oss med våra kära båtgrannar och HB-vänner.
 
(null)
Skön allsång

(null)

(null)
Knäppingen

(null)
Cava

(null)
Höst i Industrilandskapet. 

(null)
Vackraste lekplatsen?!

(null)
Disigt över Strömmen. 

(null)
Orgelfyrverkeri i Hedvigs kyrka. 

(null)

(null)
Mäktigt och det fick bli min dagliga dos av yoga då jag mediterade till orgeltonerna. 


Kvällen avslutades väldigt stämningsfullt med "Du vet väl om att du är värdefull" i S:t Olai kyrkan. Vi sjöng med innan vi tyckte att vi nått kvoten för kultur och åkte hem. 


Trevlig kväll, tack 
Kulturnatten Norrköping!
Kul tur


0 kommentarer publicerat i Allmänt, Inspiration;
Taggar: Arbetets Museum, Hedvigs kyrka, Knäppingen, Knäppingsborg, Kulturnatten, Norrköping, S:t Olai kyrka, Värmekyrkan, kultur, musik, orgelfyrverkeri, pappersmuseum, psalmmarathon