Skimrande tisdag

När jag åkte till jobbet i morse var jag bara tvungen att stanna till för att en magisk morgon skulle fastna i min mobil. 

(null)
Kanske inte så snyggt genom rutan, men skimrande var det allt. 

(null)
LR bjöd på fin och god lunchsmörgåstårta till lunchmötet, tack!
Marikas hade lyckats med både snygg och smarrig måltid. 

(null)
Lite höstfint i klassrummet har Anna-Lena gjort som vikarierar för Kerstin denna vecka. 

Blommor och gröna växter är trevligt för allas arbetsmiljö. Vi försöker hålla lite växter vid liv i våra fönster och ibland har det kommit någon blomma eller julgran på runda bordet mitt i salen. Hoppas även att eleverna uppskattar att vi tänder ljus och har lite växter. 

(null)

Åkte från jobbet strax vid fem och en sniglande kö genom stan gjorde att bilen och jag var rejält uppvärmda innan jag var framme på Friskis för ett kort crosstrainer-besök. Det har varit kallt på jobbet så nu gäller det att ta med fleecetröjor och ponchosar (heter det ponchosar eller ponchos?)

(null)
Yoga är roligt...)

Jag har verkligen dålig balans, men det är roligt att öva på att bli bättre. Balansen är nog inte den bästa på grund av att jag är feg och harig, men lite övning varje dag kommer väl någon gång ge utdelning. Smidigheten övas det även på i många av de asanas som finns med i Adrienes Yoga Calender. 

(null)
Tv-te

Jag kurade ner mig under en fleecefilt i tv-soffan för ett par avsnitt Suits. Wiktor kom hem på blixtvisit och bjöd sin gamla mor på en kopp te. Varm av det i dubbel bemärkelse. Tycker om när jag blir ompysslad av min familj. 


Framåt kvällskvisten blev jag varm av träning och te.