Påbyltad

Skrutt när jag inte blev av med nackspärren under natten. Det gick knappt att vända sig och ändå värmde jag vetekudden. Trist när värken går upp i huvudet för då blir jag lite gnällig. Med stickad polotröja och en dubbelvirad halsduk har jag klarat mig igenom dagen och sedan kvällspasset i repan på Friskis. Sådan tur att jag möts av glada och positiva kollegor och elever som smittar av med glada miner. Jag har alltid hävdat att försöka vända jobbiga saker till lite mindre jobbiga. Dagens positiva tanke, trots att värken stannat kvar, är att jag inte har frusit iallafall. 

(null)

(null)
Ett avsnitt på Vikings som avkoppling. 

Väl hemma efter Friskis så tände jag ljus och satte mig på massagedynan och lät den knåda ryggen så långt upp den räckte. En ny Rosa Bandet-lykta köpte jag på Vera Design & Interiör även till mig själv i år. Fint att ha några stycken i en liten samling ljus- och värmespridare på soffbordet. Majas Cottage lyktor finns i många hem och visar sitt stöd för Barncancerfonden. Lys upp mörkret och samtidigt bidra till en god sak. 💙🕯💛

(null)

Vår Nowa är inte riktigt sig själv sedan ett par dagar. Önskar att hon kunde sätta ord på’t. Är det knölen som växt mer på hennes rygg som nu ger henne värk och obehag, husse som är bortrest eller sorgen efter sin fina hundvän? Skulle vilja veta liksom. 

(null)
Finner oftast ro i yogan. 

Lägligt ikväll var det yoga för nacken och bara 60 sekunder. Den körde jag tre varv av så det blev iallafall tre minuters lugn och stillasittande yoga. Jobbar på att bli mindre nackstel för det suger med värk. 


Go kväll!