Mening


(null)
Det var meningen att det skulle hamna lite fler glasgrejer på hallbyrån. 
Mer att damma. 


Ibland undrar jag över meningen med olika saker i livet, vilket väl kan vara en naturlig undran. Jag har fått höra så många gånger att allt har en mening. Det är väl bara att flyta med och tro på att saker sker av en anledning. (Fast jag vägrar tro att det fanns en mening med Weras död.)

(null)
Påfylld och med ofokuserad bild var nog meningen. 
Nya fransar på StudioCARMA HälsoStund. 

(null)
Vidare till Qigong och Deekshan

(null)
Före och ikväll

Nowa har haft en knöl som vi låtit göra biopsi på och som veterinären då sa var en fettknöl, men vi skulle hålla koll på den. Svårt att inte se den växa liksom. 
Nu har den växt så pass att hon inte kunnat gå in under bordet, där hon gillar att vara, utan att gå emot den. Ikväll gick det hål på den. Johan sa att det runnit om den och jag klämde på den när jag kom hem. Ojojoj Alwa tyckte att jag borde ha gjort en liten film på den minst sagt otrevliga händelsen, men jag hade fullt upp med att fånga upp innehållet och sedan göra rent. Hoppas det var meningen att jag skulle klämma, att det nu blir bättre med henne och att hon piggar på sig. Knölen är mindre så jag hoppas att minskningen av knölen släppt en massa obehagligt tryck. 


(null)
Meningen med detta då?

Jo, att någon gång känna av att det inte är så läskigt så att jag helt övervinner den rädslan och faktiskt vågar lita på mig själv. Det är min mening. 
Meningen är väl att vi ska leva och uppleva olika sinnesstämningar...?
Eller?