Kick-off

En Kick-off med Friskis idag, en supertrevlig avspark med en massa positiva framåtsyftande tankar om hur vår förening ska blicka framåt. En förening som funktionärer och motionärer tillsammans bygger och vårdar. 

(null)
Friskis Vrinnevi, en av Norrköpings tre fina anläggningar. 

(null)
Kom i god tid, men sent ändå. 

(null)
Anneli Östberg höll i en inspirerande och aktiv föreläsning. 
Annica tog bilden som jag tycker speglar oss i föreningen (jag sitter till höger och lyssnar till denna inspirerande kvinna) Vi lyssnar för att lyfta oss ännu mer. 

(null)
Uppåtspiral

Under sista delen av föreläsningen fick vi vara aktiva och testa våra röster och sedan svara och komma med förslag via mentimeter.com. Svaren ska sedan utvärderas och bygga upp en uppåtspiral som är vår förening. 

(null)
Ett teamEfter föreläsningen så bjöds alla på wraps och kaffe innan vi skulle göra en Walk and Talk. Under en härligt skön skogspromenad skulle vi diskutera en sista uppgift. 

Härlig stund med en massa engagerade funktionärer i en förening vi vill ska växa dör att fler människor i Norrköping ska må bra av träning. 

(null)
Johan och jag tog oss också en Walk and Talk, a dog walk. 

(null)

(null)

(null)
Lite trattisar idag också. 

(null)

(null)
Lite yoga

(null)
Någon börjar visst förbereda, liiite tidigt, för en vinter. Kan det gå att få på en takbox på den lilla vita pärlan Alwa har köpt av oss?

(null)
Grill och chill i uterummet. Många bra föreläsningar denna vecka.