Freeedag

Rullade in i god tid i stan och slapp bli stående  på Kungsgatan i köer. Då känns det lyckosamt och det plussar på den där fredagskänslan lite extra när det flyter på från start. 
Värsta stora fredagsfikat var sedan uppbullat till halvtiorasten av ett gäng kollegor. Det var mackor med olika ostar, korvar, grönsaker, chokladkladdkakor med grädde och godis. Hade jag inte haft lektion hade jag mycket väl kunnat tänka mig att njuta kvar i personalrummet en stund till. Festkommittén delade ut stämpelkort, vi har precis fått stämpelklocka på jobbet och som inte funkar som den borde och heller inte uppskattas av  många. Stämpelkort som vi ska ha för att stämpla in oss på festen som är på G. Vi kör visst in- och utstämpling i köket där vi hjälps åt att köra disken en vecka var. Jag tänker att med en humoristisk vinkling av det nya stämpelsystemet så kanske personalen blir liiite mer positivt inställda. Jag kan tycka att det är bra att man kan flexa in och flexa ut enkelt när exempelvis tandläkaren kallar eller liknande. Som idag när mina lektioner var klara så kunde jag "kom och gå" som det så käckt kallas. Flexa ut är det jag kallar det och det gjordes när Carina och jag rullade mot Mullsjö där en helg för personlig utveckling väntar. 

(null)

Vilken fin utsikt från vårt rum vi fick ut över sjön. Vi hörde att det fanns fina promenadstigar i skogarna att välja på när tid finnes emellan kommande aktiviteter.  
Mat och en gemensam träff med två olika meditationer innan vi hamnade på rummet för sänghäng. Lyxigt att bara lägga sig på sängen och inte göra så mycket. Jag kände att jag inte behövde yoga efter allt som jag gjort idag utan lyxen att inte göra något var gott nog. 

(null)
Orkade inte heller logga in iPadden med wi-fi för att kunna Yoga with Adriene så det blev bara en upponer på händerna. 

(null)

(null)Trevlig helg!

0 kommentarer publicerat i Allmänt, Inspiration, Träning;
Taggar: Mullsjö, flex, fredag, fredagsfika, handstand, meditation, personlig utveckling, stämpelklocka, upponer, yoga