Fint

Tack alla som skickat hälsningar om bättring! Det låter så litet i en värld där barncancer fortfarande härjar att jag klagar över nack- och huvudvärksproblem. Så är det iallafall, men det är aldrig långt bort i tanken hur Wera och alla andra cancerdrabbade barn lidit och lider av mer än lite övergående värk. Nu har jag gnällt färdigt och gör mitt bästa för att det ska släppa genom att träna lite kondition och göra extra många nackyogaövningar. 

Efter min korta tur förbi Friskis på väg från jobbet så åkte jag över till grannbyn Svärtinge för att hämta ett lass med BU CANCER-armband. Fick som vanligt en inspirerande samtalsstund med pärlarfamiljen som verkligen kan inspirera mig. För dem är inte mycket omöjligt, tror jag. De höll för fullt på med att måla om i två av tjejernas rum och bytte ut möblerna i den storas rum. Tilde den då lilla energiska tjej som för ett par tre år sedan ville hjälpa Barncancerfonden Östra. Hon ville pärla och ge allt till föreningen för att hennes båda småsystrar har cancer. Vilken pärla och inspiration hon är! 💗
Vill du köpa och inte bor i närheten av Norrköping kan du alltid gå in på Facebook och där hittar du Bu cancer. Vi säger helt enkelt BU CANCER!

(null)
Jag fick med mig en massa fina armband. 
Kom o köp!
Alla pengarna går till Barncancerfonden Östra. 
100:- styck


Idag fick jag bilder från Barncancerfonden Östras stuga, Helmystugan. Sara och Isa från Möbelmästarna Härjedalen hade varit på plats och satt upp gardiner för att skydda stugans möbler mot blekning och förhoppningsvis göra att det är svalare på sommaren. Tycker att det blev mycket mysigare. Tänk när familjer får komma upp och ta med sig lite ljus och god mat. Då blir det mys. 

(null)
Foto: Sara Olofsson

(null)
Foto: Sara Olofsson 

(null)
Foto: Sara Olofsson 


(null)
Skönt att kunna åka förbi och få möjlighet till lite kondition då mitt jobb inte ger många steg under en dag. 

(null)
Med lite handståendeövning blev det 40 minuter yoga när jag kom hem. 
Andas och summerar en bra dag trots allt. 


0 kommentarer publicerat i Allmänt, För en god sak, Hemmet, Inspiration, Träning;
Taggar: BU CANCER-armband, Barncancerfonden Östra, Friskis Norrköping, Helmystugan, Möbelmästarna Härjedalen, armband, crosstrainer, förengodsak, gardiner, kondition, mys, träning, yoga, ywaEXPLORE