Enkelt

Allt är visst inte enkelt... jag åkte ifrån matlådan så jag fick rusa ner till den libanesiska kvarterskrogen och köpa en låda med kycklingspett och meze. 

(null)
När det är såhär gott gillar jag matlåda. 

Det är enkelt att tillsammans hjälpas åt att hålla lite ordning. På jobbet hjälps vi alla åt i köket med köksveckor för att det ska vara en fin arbetsplats. 
På Friskis måste alla vi medlemmar hjälpas åt för att hålla en fin miljö. Enkla saker som att se till att de vikter man använder ställer man tillbaka, torkar av maskiner och handtag efter sig och jag gillar att alla stänger skåpen efter sig när de går hem. 

(null)

(null)
Jag tycker iallafall det ser bättre ut. 

(null)
Torkade av crosstrainern efteråt. 
Lätt som en plätt. 

(null)
Vinst från helgens lotteri. 

(null)
Servetter och sex stycken servettringar. 

Får testa en dukning med någon manglad diskhandduk snart. Alltid lite spännande att få hem något man inte köpt för att man gillar det och kanske inte ens behöver. Nu äger jag iallafall servettringar. 

(null)

Kvällens yoga hette Yoga for teens, men den funkade finfint på en kvinna som passerade tonåren för nästan trettio år sedan. Värken är nästan borta, bara lite stel och huvudvärk. Två tabletter till natten kommer säkert göra susen. 


Enkelt att ha hemmayoga. 
Gillar när saker är enkla. #1 - - FSHD Daniel:

Man kan göra och lyckas med väldigt många saker om man håller det enkelt. Jag tycker att många är så bra på att krångla till grejer i onödan, framförallt när folk krånglar till saker utan att de själva kan svara på varför, haha :)

Svar: Så är’e ;-)
Anna Iwers Isaksson