Vinst

Tjoho som en fredag fastän det bara var torsdag. Dagen började med egenlyx hos HälsoStund, StudioCARMA, för lite fler fransar. 

(null)
Mörkt 

(null)
Ljust

(null)
Total avkoppling 

(null)
Paradis du Liban

Lektioner, hämta libanesisk lunch, planering och sedan semester. Så skönt att kunna gå hem lite skapligt idag när vi inte hade något möte inplanerat. Hämtade Alwa för en shoppingtur inne i stan innan vi begav oss till Ingelsta för lite mat på Ica. Mysig eftermiddag/kväll med Alwa såhär bara ett par dagar innan hon far till Vemdalen för en säsong i skidskolan och shopen på Skalet. 
Bilen packades nästintill så mycket som gick för i morgon bär det uppåt mot fjällstugan. Förväntansfull. 

(null)
Ett hån

Helt otroligt, jag fick ett paket på posten. En vinst från Postkodlotteriet, en receptbok. Det är faktiskt lite provocerande att "bara" vinna en matbok efter snart tio års köp av lotter. Fyra stycken närmare bestämt och vinst förut har varit några ERNST-handdukar. 
Jag har uppfostrats till att inte tro på lottvinster, men såklart så hoppas jag ju på en större vinst. Vinst eller inte så är snart resan upp till Vemdalen en vinst iallafall. Det känns som om vi där vunnit högvinsten. 

(null)
Huvudvärken som sutti hela dagen släppte inte av yogan, men bättre blir det iallafall. Följ mig gärna för att få se mer av stugan.