Vackra stad

Fick vara med en kort stund på eftermiddagens APT, arbetsplatsträff, innan jag gick genom Norrköping till tågstationen. Härligt att komma ut när det är dagsljus. 


(null)
Vackra stad, gammalt möter nytt. 
Strykjärnet har fått ett ansiktslyft. 

(null)
Tåg får det bli när min samåkarpartner Johan redan är i Stockholm. 

Hann bara gå på tåget och så kom första smset om att tåget var försenat, olycka i Flemmingsberg. Jamen liiite typiskt tänkte jag först, alltid försenat när jag ska åka tåg. Sedan kände jag att det bara var att lägga de lite irriterade känslorna och bara sitta lugnt i vagnen. Inget jag kunde påverka iallafall. Gott om tid att läsa mail. 

(null)
Framme i en annan vacker stad. 

Den är mer grandios och storslagen om man nu ska jämföra. På söndag startar Stockholmsjulen hörde jag, men den ser väl redan ut att ha startat?

Det blev en hel del steg idag till tågstationen, genom Stockholm till mötesplatsen och sedan till hotellet. 

(null)
Medan vi väntade in att alla skulle komma köpte jag mig först ett glas bubbel. 

(null)
Nicolas Feuillatte och Valpolicella blev bra till maten. Tack Katarina för att jag köpte rätt sort. 

(null)
Delade skålar med god mat. 

(null)
Kan inga asiatiska maträtter och denna tolkade jag som en tempurmadrass utefter menyn, men en mycket god friterad banan med salt glass och krossade nötter tycker jag mer att det smakade som. 


Gott och goda samtal vid bordet. Högt i tak med viktiga utbyten innan vi gick genom ett fint upplyst Stockholm. Till nog det minsta rummet jag någonsin haft. Det gick inte att yoga så det fick bli sittandes meditation i sängen som avrundning på torsdagen. 
 
(null)
Skapligt trångt och mysigt. I morgon väntar mötesrummet.