Utstakat

Färdigstakat färdigt är det och utstakat vad den gamla staven ska få göra framöver. 

(null)
Den passar inte riktigt här hemma, men i väntan på att den ska få en bättre plats får den snällt stå på köksbänken. 

Jag hoppas få köpa fler inredningsprylar från återbruksbutiken Local Skier i Vemdalen inom en snar framtid. Drömmen om ett fjällhus är nästan utstakat såpass mycket att jag vet vart jag vill ungefär i fjällvärlden, men huset måste dyka upp först. 


(null)

Mycket sjuor fastän klockan går enligt sommartid och jag kommer aldrig ihåg hur jag ändrar tiden. Det brukar ta ett tag tills jag tröttnar på att vara en timme före alla andra. 

Ojojoj vilken dag Kerstin och jag haft tillsammans med våra härliga elever. Många av dem har suttit hos oss från lunch till klockan fem och kämpat på med matteprov. Så roligt att se människor växa. Jag är trött, men detta är ändå en av de goa känslorna läraryrket ger. Elever som ansträngt sig och kämpat utifrån sin arena för att komma till den punkt att de känner att det mesta kan man påverka själv. 

(null)

(null)
Känslan 

Glömde mina lurar så idag fick det bli att bara ha pannben att trampa på utan att en serie fick snurra på. En känsla kopplades på för att bara flyta på tills jag kände att det fick räcka. Lite mer långtråkigt när inte jag omslöts av ljudet från en films/series underhållning under min timme. Allt går och all träning som blir av är bra. Jag gjorde’t. 

(null)
#ywagrateful Ska bli skönt med en lugnare fredag på jobbet.