Nowa

Nu får du springa med nedsänkt huvud i de mest gyttjiga dikena, dricka ur varje vattenpöl och bada i alla sjöar du hittar. 

(null)

(null)

(null)
Från en liten plutt på nästan 9 kg. 

(null)
Till bästa vakthunden på nästan 55kg med mycket goda röstresurser. 

(null)
Under köksbordet har vi alltid kunnat och fått värma våra fötter på dig. 

(null)

(null)
Blåbärsplockning har varit en tidskrävande procedur när vi varit ute i skogen under den säsongen. 
 
(null)

(null)

(null)

(null)

Det gick inte längre och skjuta på slutet för vår skull när hon inte längre fick bada och göra de saker en fransk dikeshund ska få göra, nej då är det inget liv längre. 
Johan var hos veterinären igår och då bestämdes att vi skulle säga hej då till vår Dogue de Bordeaux Nowa. 

(null)

(null)

Johan fick en sista stund med henne när hon väldigt lugnt och stillsamt somnade in med honom bredvid sig. En hund som har älskat närhet och som har givit oss så mycket tillbaka. Jag har tryggt varit ute i skogen och gått på djurstigar i timmar med henne. Hur ska jag nu komma ut? 

En stor tomhet kommer Nowa självklart lämna efter sitt drygt 6,5 år långa liv som hon har haft med familjen. Vi kommer sakna och sörja henne, men livet går vidare och vi tar en dag i taget. 

Livet
Jag har idag varit i Stockholm på samverkansmöte med Barncancerfonden och livet blir så närvarande och starkt då. Tacksamhet till livet och människor jag har runt mig. 

(null)

(null)
Energiladdad...

(null)

(null)
...putsade skor...

(null)
...och redo för möte. 

(null)
Finaste Jessica hade bakat en supernajs kaka med valnötter. 

(null)
Tack alla på samverkansmötet för ett bra möte!


Sedan kördes ett möte som fylldes ut i varje hörn av rummet ända till eftermiddagen. Skön promenix ner till Snälltåget som avgick halv fem utan försening och som jag nu hoppas anländer strax innan klockan sex hemma. För nu vill jag hem till familjen. Nowa rullar nog runt i det lerigaste pölen nu och är en lycklig fransk dikeshund.