Mysfika

Det bjöds in till ett rysligt mysigt fredagsfika på jobbet idag. Crunchigt god äppelpaj med vaniljsås och personalrummet pimpat med halloweentema. Kollegorna som stod för fikat hade alla lysande horndiadem. Usch, ingen prestationsångest på oss som ska bjuda nästa vecka. Hur ska vi göra lika bra??? Kerstin och Lena vad gör vi? 


(null)
Alltid trevligt med fika. 

(null)
Tyckte att det skulle vara lite fredagsgodis i salen. 

(null)
Stämpelklockan användes idag också. 

Redan till lunch flexades det ut efter min sista lektion och jag åkte hemåt för att sedan rulla uppåt. En snabbsväng till Vemdalen och Funäsdalen över helgen. Segt att åka genom Stockholm med en massa olyckor som stoppade trafiken. Hoppas att det inte var mer än materiella skador. 
Vi som tyckte att vi kom iväg en bra tid för att slippa köer. Andas och bara acceptera helt enkelt. 

(null)

(null)

Tunnlar och över mörka broar på en bit av Sveriges vägar. Det flöt sedan på rätt bra och vi kom upp till Vemdalsskalet strax efter halv åtta. 
Yoga med root chakra i fokus i de stretchande och sköna övningarna som passade bra efter många timmar i bilen. 

(null)
1/11 ny månad och ny yogamånad
#ywagrateful

Jag är tacksam att jag började yoga för några år sedan. Först började jag följa några olika på Instagram innan jag hittade Yoga with Adriene. Hon erbjuder en betalvariant och även en gratis kalender att följa varje månad med nytt namn och tema. 
Jag ska försöka ta mig tid att även besöka YogaLiving ute i den mysiga lilla källarstudion i Krokek där jag gått en del. Sista tiden har jag inte fått ihop min tid så som jag skulle önska, men jag har yogat en stund varje dag hemma. I morgon är jag ledig. 0 kommentarer publicerat i Allmänt, Inspiration, Träning;
Taggar: Vemdalsskalet, bilfärd, fika, flex, fredag, fredagsfika, godis, grateful, köer, tacksam, träning, yoga, ywagrateful