Möte

Möte idag i Linköping med Barncancerfonden Östra. En grupp som inte borde behöva finnas. Barn och cancer hör inte ihop och barn ska inte behöva dö, men det är fortfarande den vanligaste dödsorsaken för barn mellan 1-14 år. Föräldrar som mist sina barn kan behöva träffas för att få prata och det gjorde vi idag på The Box Hotel i ett litet enskilt konferensrum. Idag träffades vi för att kunna prata om högtider och födelsedagar. De kommer vare sig man vill eller ej och de får hanteras så som känns mest rätt just där och då. För vilken förälder skulle tycka att det känns rätt att fira jul, högtider eller födelsedagar utan sitt barn? Vi skulle alla i denna grupp vilja slippa vara utan våra barn, men vi har inget val. Tack till er alla för att jag får ta del av era berättelser och får en liten känsla för vad ni går igenom. 

(null)
Vi kände oss välkomna även att en liten bit saknades även här. 
Barncancerfonden Östra

En dag med minnen som dessa som kommer upp igen gör mig rätt trött och samtidigt väldigt påmind över hur rädd jag är om livet. Samtidigt är det viktigt att leva och göra saker man mår bra av och det försöker jag göra. 

(null)
Yogastund på betonggolvet. 

När maten stod i ugnen skjutsade Wiktor sin syster till firmafesten och jag yogade på köksgolvet där det fortfarande finns plats kvar. Huuuu vilken röra vi har ställt till med här hemma bara på ett par dagar.  Det är grejer överallt. 

(null)
Uterumshäng

(null)
...under stjärnhimlen. 

Vi satt länge i uterummet för fina samtal om allt från fjällhus till livet i stort. Att familjen, inte alla ikväll, samlas runt ett bord och ha tiden att få prata uppskattar jag verkligen. Fint med samtal. 


Tar sovmorgon i morgon. 
Ha en fortsatt fin helg!