Vikt-ig dag

Dagen har jag spenderat på Rosen, Norrköpings kommun och lyssnat på väldigt bra och viktig föreläsning om våldsbejakande extremism med och av Religions Vetarna. 

(null)

(null)

(null)
God och rejäl lunch på Husman & Kök i huset. 
Gillar när jag blir mätt. 

(null)
Nya begrepp och modeller för mig. 

(null)
Skön promenad genom stan utmed Strömmen för att fortsätta eftermiddagen uppe på eber och lite programmeringsdidaktik. 

Hem för att fixa middag innan jag for in till Friskis Ingelsta för att bära ett litet strå till stacken med iordningsfixandet med gymmet inför morgondagens nyöppning. Det blev inga vikter, men viktigt ändå. Bar iallafall en släde fastän snön försvunnit och städade maskiner och plocklåda. Det är fint att se så många funkisar på plats och Maja som är gymansvarig berättade lite om det nya uppfräschade gymmet. Taggad för träning!

(null)
Mycket byggdamm blir det. 

(null)
Var sak på sin plats. 
Hittade en tumstock här i som jag flyttade till verkstan:-)

(null)
Finaste Maggan höll i kvasten och vi hade nog alla en trivsam fixarstund tillsammans. 

För att känna lite föreningsstämma är det kul och roligt att man får hjälpa till även om det bara är för en kort stund, men vikt-igt för att känna att vi gör det tillsammans tror jag. 

(null)
Maja visade hur man använde "massagebänken" medan Maggan masserade lite som bonus. 

(null)
Himlens föränderliga konstverk fick jag inte riktigt med när jag bara knäppte av en bild på vägen hem utan att släppa fokus framåt. Det var som om det brann under det underliga molnet. 

(null)

(null)
Med en kökshandduk blev det yoga. Alla små pusselbitar sattes ihop till ännu en viktig dag. 
Livet0 kommentarer publicerat i Allmänt
Taggar: Friskis, Husman & Kök, Norrköping, Norrköpings Kommun, Rosen, Strömmen, didaktik, föreläsning, gymfix, hemmet, livet, lunch, programmering, promenad, träning, viktigt, yoga, ywaopen