Som stjärnor

Som stjärnor står de på bordet, fikabuketten som jag fick i lördags. Så söta tulpaner som sprider ut sina vita blad som gnistrande stjärnor. 

(null)

(null)

(null)

Gillar att se saker ur olika perspektiv och härifrån ser tulpanerna ut nästan som att de söker sig upp till stjärnhimlen.  


 

(null)

Jag hade precis fått in matteproven när brandlarmet gick och vi snällt fick utrymma lokalen. Tråkigt för alla elever som precis hade börjat skriva matteprovet. Så snabbt vi får hjälp då vi "bor" grannar med Räddningstjänsten. 

Istället för att åka hem direkt efter jobbet så for jag till Friskis. Dottern skulle jag få äran att hämta på sitt extrajobb så jag hade drygt en timme till egentid, lyx. Tog en stunds uppvärmning på crosstrainern innan det blev armar, rygg och mage i gymmet. 
Varvade ur det sista genom att köra slut på mig själv på crosstrainern.

(null)
Behövde mig en stor varm kaffe efter att ha stått ute på uppsamlingsplatsen utan jacka. 

(null)
Magen klarar rätt mycket ner än de klena armarna. 

(null)
Gillar verkligen denna skonsamma konditionstränare. 

(null)
 Vackra tulpaner på receptionsdisken. 

En rejäl portion pasta och köttfärssås fyllde min hungriga mage efter träningen, men innan yogastunden tyvärr. Yoga går bäst innan mat, men ibland kan man inte välja när hungern nästan skriker i magen ;-)

(null)

Funkade fint, men kände av gårdagens pass som var med mycket core. Tur att det var en lugn och rätt så stillsam yogastund som fick avsluta min dag. Träningsvärk efter träning är skönt. 


I morgon är det redan onsdag och jag förstår inte riktigt hur snabbt dagarna går.