Onsdagsmöte

En onsdag i början av mars där gråkylan var rätt så märkbar och motorvärmaren slogs på för att få bort istäcket och de snöflingor som dalat under natten. Inga konstigheter utan en helt vanlig dag på jobbet med matte. Vidare mot Linköping för möte, men hämtade upp en styrelsekollega för samåkning. 
Vi samlas på Ronald McDonald hus i närheten av US Linköping. Ett hus för familjer så att de har närhet till det sjuka barnet på sjukhuset. 
Vi i styrelsen är lite utspridda i regionen och det är fint att vi har representation från hela vårt upptagningsområde. Nackdelen är när vi ska mötas för det blir lite långt att åka för en kväll. Jag åker 12 mil, men bor man i Kalmar blir det för långt. Några sitter tillsammans där nere och följer oss via telefonens sämre uppkoppling. Skype-möjligheten har inte fungerat, men det har jobbats på det för att förbättra mötena. En kille hos oss har meckat med styrelsedatorn, men tyvärr glömdes den hemma hos honom så den får testas vid senare tillfälle. Teknik är underbar när den fungerar och jag vet hur jag ska handskas med den. Det bör fungera att mötas över avstån, tycker jag och det kan bara utvecklas och bli bättre. 

(null)
Trevligt välkomnande med godisskål...

(null)
...och tända Maja Lyktor. 

(null)
Mötet slut och alla åkte hemåt åt olika håll. 

(null)
Så spännande med riktig post som låg och väntade på köksbänken. 

(null)
Tack älskade fina cancerbonusvän för den söta tändsticksasken och de alltid så fina korten. 
💗

(null)
En vän som vet 💜
Alltid och för all tid. 
💜💜💜

(null)
Nu HAR jag träningsvärk så kvällens yogastund var inte helt skön, men behövlig. Nu laddar jag för torsdag.