Inte många knop...

...men det får det väl vara när det är söndag. 
Vaknade med grym nack- och huvudvärk så jag har inte gjort mycket idag. 
Alwa tog oss två ut till Abborreberg en sväng för att hälsa på hos mormor och Uffe och deras vindsgömma. Nu har jag ett mål att komma i eller så får det bli något helt annat till Alwas student. Hittade en långkjol som jag blev tokkär i, men den är nog två storlekar under där jag är idag. Min mamma har alltid varit mindre och tunnare än jag så målet att kunna ha den är rätt så orealistiskt. Det var bara åren efter att Wiktor och Alwa kom som jag var i den storleken. Vi får väl se om jag kommer att ha den eller något annat. 

(null)
Efter regn kommer sol. 

Jag bestämde mig för att följa med Alwa till gymmet för att promenera på crosstrainern då det regnade innan vi åkte till mamma och Uffe. När vi kom dit sken solen. 

(null)
Solen letade sig in. 

(null)
Kolla vilket tyg och mönster i kjolen. 

(null)
Jag "gick" medans Alwa gymmade. 
Skönt för huvud och nacke. 

(null)
Vridningar och sköna töjningar/stretchningar för en bättre kropp. 
Andas 

(null)

(null)
Enkel matlagning. 

(null)
Johan gillar ju grillen. 

(null)

Alla samlade. Att ha båda våra ungdomar hemma är mysigt, tycker modern. Kul med varierande samtal vid middagsbordet. Allt från friklättring till vingbredden på Condoren.  Älskar våra middagssamtal med samtalsämnen som kan trigga, engagera och ibland irritera en moder som har stått för uppfostran tillsammans med fadern som också har egna tankar. Tänk så berikande. 
Älskar min familj