Hemma

Huvudet ungefär som badkompisens ute på altanen idag även att gårdagen blev relativt lugn med båtfesten som avslutade lördagen. Jag tror att jag är trött efter den närmsta tidens studentliv som inte jag mer än varit åskådare till på hemmaplan och skjutsat en del. Det räckte nog för mig. Semesterdagen är jag allt också nu efter en rätt så tuff vår. 

(null)

En dag i ett sommarvarmt Jursla där jag mestadels varit inne. Till slut slog vi igång kylsystemet i uterummet och fick ett mycket behagligt rum. 

(null)
Tältet har gjort sitt för denna gång. 

(null)
Ett litet, men stort i A2-format, kort till min Alwa som jag skrev till studenten. 

Ett vykort rymmer inte så mycket och det gjorde inte detta heller, men tanken och känslan att ge ett par enkla ord på vägen som jag ville sätta på pränt även om jag ständigt säger dem till mina älskade barn. 

(null)
Lite rosa bubbel. 

(null)
Mysigt att Liljedahlarna kom på söndagkvällen. 

Fastän huvudet inte ville hålla sig smärtfritt idag så blir jag fylld med energi när människor är glada och positiva och bjuder på sig själva. 

(null)
En fin lilja och ERNST-vas från familjen Liljedahl, mycket fyndigt. 
TACK

(null)
Kvällsprommis

Det lär nog dröja nu innan jag kan få med mig Johan ut i skogen för i morgon får han äntligen sin operation. Så som han har väntat, sedan vecka 7.
Tur att jag har Nowa som denna vår fått stå ut med mig i skogen där jag gillar att gå. Hon älskar också att få komma ut i naturen. Jag saknar ibland sällskap att prata med, men oftast så ser jag våra stunder som härlig meditation där jag bara andas och är. 


(null)
Allt ser ju inte jättenajs ut i naturen, men spännande att titta närmre på. 

(null)

(null)
Svampar?

(null)
Det mesta är annars vackert. 

(null)
Tog igen ett par yoga-stunder. 
Värst vad en helg springer iväg.