Testat något


(null)
Började dagen med yoga. 

Med lite kloket och livets skola som grund kunde jag räkna ut att jag skulle få svårt att träna efter dagens utflykt. 

Utflykt är kanske fel ord, men jag har varit hos Maria på HälsoStund, StudioCARMA. Fransar blev det inte utan idag testade jag Plasma Pen. Stramade till lite kring ögonen som jag fattar faller för gravitationen som kommer av att få leva livet. Jag älskar att få leva och självklart ska det få synas att jag åldras. Nu tror jag väl inte att det kommer bli drastiska underverk, men en åtstramning blir toppen. 
Kom till Maria och fick lägga mig för att få bedövningssalva. 

(null)
Inplastad och med emblasalva. 
Bara där 45 minuters total avslappning. 

(null)

(null)
Satan det var inte skönt. 

Nålrädd som jag är har jag fött tre barn utan bedövning och klarat av tandläkaren utom den sista då en tand fick dras ut. Trodde nog att bedövningssalvan skulle hjälpa mer, men trots den så gjorde det ondare än tatueringen jag gjorde på bröstbenet utan bedövning för kanske fem år sedan. 
Wera 💜💜💜 kändes (min tatuering som sitter nära mitt hjärta), men den smärtan jämförde jag lite med smärtan att mista henne och då var tatueringssmärtan ingenting och en smärta som går över. Smärtan av förlusten av mitt barn sitter fortfarande i och jag vet att jag kan leva med den. 

(null)
Hahaha ser ut som tusen nålar nu. 

(null)
Tacotisdagslunch, sen sådan. 

Blev hämtad av Lotta för att åka hem till henne. Så fin kväll med mycket skratt och för mig ett par tårar. Så nästa vi jobbade varandra och så mycket vi delade under flera år. Känner nu hur jag saknar er. 

(null)
Tisdagsmys med mina gamla kollegor. 

(null)
Sötaste Ellen höll oss sällskap. 
Tack Lotta och Anette för i kväll!   Mysigt att få träffa vänner.