Nagelfix

Hemma mest hela dagen och bara haft lugn och ro. En tur ut till vänners vars  ungdomar håller på med att rusta upp ett hus som de nu ska bo i. Vilken skillnad mot första gången vi var där och kikade. De hade röjt en massa på den stora tomten för att få in mer ljus. Det kommer bli så fint på den stora tomten och det hade hänt så mycket sedan senast vi var ute för att kika. 
Över ett två timmars strömavbrott gjorde eftermiddagen lite småtokig. På Coop Åby var det svart och vi blev stoppade i dörren, inget kaffe, ingen tvättmaskin eller diskmaskin kunde köras och heller inte någon film kunde vi se.  
Funderade ut vad vi kunde köra på grillen och plockade snabbt ut ur kyl och frys. 

(null)

     
Fixat med naglarna. Det är skön avkoppling att sitta och bara "måla" och låta härda. En ny UV-lampa hade inhandlats till gelén och det kändes som att den funkade bra. 

(null)

(null)
Inget revolutionerande i färgval, French Rose och Champagne. 

Har några färger, men ville mest prova på lampan och känna mig in på gelén som också är nyinköpt. En sväng iväg och hamnade väldigt spontant vid en byggställning och det var trevligt att få stötta upp med stöd för att minska de wobblingar hela ställningen fick vid minsta lilla rörelse. Det kan vara av fördel att en byggställning står stadigt.  Johan fick sig ett par bärs och var så nöjd med det. 

(null)
Den gamla skottkärran från landet har följt oss och kommer antagligen hålla ett par år till.  Den nya vi köpte när vi byggde huset var inte lika stor och höll inte så många år. Snacka om att mycket gjordes förr med kvalite. 

Medan jag fixade naglar så fixade Johan sista sträckan med häcken och tog rejält på höjden för att det nästa gång förhoppningsvis ska bli enklare med klippningen. Bra blev det iallafall. 

(null)
#ywaPOWER 

Hade tänkt mig att åka ut till yogakiosken vid Ågelsjön, men matlagningen sköt jag på för länge i hopp om att strömmen skulle komma tillbaka. 
Hemmayogan kändes verkligen av i hela bålen efter gårdagens dubbla yogapass. 


Skönt med inga planer, semester.