Kärt möte

Träffat min kära Sess idag. Sess eller rättare sagt Cecilia och jag har känt varandra sedan typ 2006 då vi började jobba tillsammans och dela klass på Råsslaskolan. Vi delade på klass och allt som följde med mentorskapet och jag tyckte så mycket om att jobba med henne. Under våra år på Råsslaskolan blev Wera sjuk och behandlades för sin hjärntumör. Det blev ett jobbår som inte blev normalt, men jag kände stöd från min kära kollega. Det skolåret slutade så bedrövligt det bara kunde för Wera och oss som familj när hon dog. Det var då skönt att ha sitt jobb och kollegor som ”normal” plats i en kaotisk tillvaro som sorgen och saknaden innebar. Cecilia var ett fint stöd som visste att jag ville jobba för att jag tycker om att hålla igång. Cecilia bytte skola efter ett par år och våra jobbvägar möttes igen för ett och ett halvt år sedan på Komvux, men nu är vi på olika skolor igen då min vän bytte i våras. Idag möttes vi vid Skiren, en sjö i Stavsjö, gick runt och sedan hittade en egen klippa för att bada, ett varmt och svalkande kärt möte.
Vi låg länge i och kylde ner oss innan vi fortsatte hem till hennes vackra Stenhuset för att fika under trädens skugga.
Efter en stunds skuggvila gick vi till hennes Jazzmo och på vägen träffade vi två små sötisar.
Tur att jag vet att hennes fine bjässe är snäll när han nosade mig i örat.
Ett fint ställe för fyrbenta hästar och säkerligen ett paradis för hästälskare. Tack Sess för idag och vet du att det kom upp ett Facebook-minne idag att vi tog Skiren-rundan idag för fem år sedan.
Johan älskar att grilla så det fick det bli även idag när Alwa kommit hem från jobbet.
Jag har min kära yoga som såhär års funkar finfint ute på altanen när det blivit skugga. Många åker utomlands, men jag gillar min svemester.