Kalas

 
 
Idag har det regnat flera gånger och det har varit en mysig innedag. Mellan skurarna blev det en skön och väldigt varm skogspromenad. Vi två käkade blåbär förstås och hade ingen brådska. En stunds yoga med mycket core ute i uterummet innan det var dags för kalas i Söderköping för Nim. 
 
 
Konstigt ljus blev det allt på denna bild som jag nog råkade komma åt någon exponeringsknapp på telefonen. Ja ja den får visa hur välklädd och rustad jag var för regnskurar i värmen. Blåbär mumsades det på vid ett flertal stopp utmed stigen. 
 
 
 
Skogen börjar nu se ut som en skog där orientering ska ske de närmsta dagarna. O-ringen kommer att springas och mtb-as i våra skogar. 
 
 
 Vackert när det har regnat och doften i skogen blir något speciell som jag gillar. Regnet kom och gick och kom tillbaka. Yogade i uterummet innan det var kalasdags. 
 
 
Tuff yogaträning för core och stundtals svårt att andas och samtidigt vara avslappnad i övningarna. 
 
 
Ett litet paket till Nim som till hösten blivit så stor att hon ska börja förskoleklass. Känner mig lite smågammal när jag tänker att det inte var längesedan hon var en liten bebis. GRATTIS Nim!
 
 
 
Vi bjöds på rökt kött, både fläskkarré och entrécôte. Kul att få testa lite nya vinklingar och smaker. Vuxenbordet satt ute och njöt av den goda maten och sedan blev det lite uppvisning av den större modellen av såpbubblor innan vi tog en promenad vid kanalen. 
 
 
 
 
 
Madelene kom ut med två album som vi bläddrade igenom och mindes många delar av vår barndom som vi har delat. 
 
 
 
 
Mysig kalaskväll i Söderköping som avslutades med att de yngre ville ha glass efter allt gott vi bjudits på. Tack Madelene och Bosse för att vi fick komma och äta gott och fira Nim!
 
 
 
 
Det är kul att vi ses för att att fira.