Hemmafix

Dagen har varierat i gråskalan om man tittade upp i skyn med inslag av en eller par riktiga smällar och regn. 
När jag skjutsade in Alwa till jobbet i morse passade jag på att speedshoppa lite tilltugg till kvällens bubbel. Kul när det går att köpa närodlade grönsaker även på Ica Maxi. 

(null)

Slutförde ett annat projekt vi började med för nästan två veckor sedan, köksstolarna och köksbordet. Innan de nyomklädda stolssitsarna skulle skruvas fast så skulle trädelarna oljas in. 

(null)
White Wood olja och en kaffe. 

(null)
Före och Efter
Det behövdes. 

(null)
Före och Efter

Det behövdes en grå och regnig dag för att ta tag i detta jobb som tog ett par tre timmar, så det var skönt att det gick att se skillnad ;-)

(null)
Yogade ett snabbt och småvarmt pass när jag ändå var varm. 

(null)
Lyxigt och jag vet inte när jag satte mig helt stilla i ett fotbad. Sommartips en regnig dag och har man inget att tillsätta i vattnet så funkade det fint med olivolja;-) 

När jag satt och plaskade hade Wiktor kommit hem från jobbet och gjorde en rabarberpaj och tre små burkar rabarbermarmelad. Han kan chocka oss med köksskills väldigt sällan. 

(null)

(null)
Kul när det händer saker i köket. 

(null)
Firar att Marie nu har semester. 

Resten av familjerna var ute och tävlade om familjeära och hedern att kunna visa sig ute i fortsättningen eller så spelade de bara kubb. De kom in och satt med oss en stund och några mumsade på Wiktors rabarberpaj. Länge sedan vi alla sågs och det var så mysigt. 

(null)
Tack för vacker bukett Marie!Fint med grannar.