Hemfärd

Vi lämnade ett soligt och vackert Öland för denna gång. Vi fick ett par riktigt fina dagar på ön med familjen Wernersson. Lite bättre på kortspel som "7:an" och "finns i sjön" kanske jag ändå till sist blev även om jag inte vann. 
Många skulle hem så det var en ringlande bil-karavan ända hem i stort sätt. 

(null)
Solen och vindarnas ö. 

(null)
Mot fastlandet

(null)
Sol och bad lockade när vi kom hem. 

Istället gick tvättmaskinen för fullt och symaskinen på högvarv för att fixa till de tre dukarna som jag köpte på Strömma Fabriksförsäljning innan studenten. De klippte till tre stycken i affären och sa att tyget inte behövde sick-sackas eller sys upp. Efter första tvätten hade alla fyra sidorna på duk-styckena fransat sig. Det blev alltså en lång stund och många metrars symaskinssmattrande vid köksbordet. Inte något jag tycker var så värst skoj, men det kan vara skoj att kunna använda det dyra tyget som dukar vid fler tillfällen. Tyget skulle ju även vara nästan som en vaxduk...;)

(null)
Först sick-sack hur länge som helst. 

(null)
Och sedan in med kanten. Här free baseas det alltid. 

(null)
Johan bjöd på mat och det hade kunnat blivit på vit duk för alla tre dukar blev klara. 

(null)
#ywaPOWER

Jag yogade mig igenom nästan tre dagars stärkande yoga innan regnet kom. Skakade till slut så regndropparna kom väldigt lägligt. 
Det blev sedan lite filmtajm med Anna Karenina och en tokig film om en tokig tjej som blev kär i en lönnmördare Mr Right. 


Skönt att vara hemma och att Alwa är hemma nu också efter en vecka i Portugal.