En dag i altansoffan

Vaknade upp och kände mig riktigt bra och bestämde mig för att göra absolut ingenting förutom lite vanliga vardagssysslor som alltid måste rulla på i ett hem. Lånade ut bilen till Alwa så att hon snabbt och lätt kunde ta sig till jobbet. 
Hamnade i altansoffan med en kopp kaffe och svarade på lite mejl och pratade i telefon om en eventuell aktivitet framåt hösten för föreningen. Sedan blev det lite Hemnet-surfande och drömmarna hålls självklart vid liv med för- och nackdelar på det som nu finns till utbud i området där vi vill bo i fjällen. Detta resulterade i att vi kommer att vänta ett tag till för "huset" måste ju komma ut som är till oss snart. 
Efter gårdagens skärgårdstur är vi båda förstås helt sålda på att även ta upp båtlivet litegrann igen. Älsk på vår svenska skärgård likväl den svenska fjällvärlden som vi ändå skulle kunna utnyttja sommar som vinter. 

(null)
Ljuvliga svenska sommarhimmel. 

(null)
Lennart var nog den enda som jobbade längst här hemma idag. 

(null)

Tyvärr hade vi varit tvungna att fylla på 10 cm vatten vilket bara nu gav 24 grader. Fick njuta av vattenspegeln och får se fram emot morgondagens dopp då det förhoppningsvis stigit över mina önskade 26 grader. 

(null)
En bok som jag lånat. Började och slukade den. 

(null)
Yoga när skuggan täckte tillräckligt. 

(null)
Oräkneliga koppar kaffe. 

(null)
Istället för en blomma till Forslunds. 

Trevlig kväll med god mat och dryck och nu har det börjar mörkna på kvällen. Väljer att säga att vi har högsommar och att sommaren varar länge till. 

(null)
Så härligt att sitta ute i uterummet hela kvällen.  

(null)
Somrigt

(null)
Aperol Spritz, så läskande och gott. 
Tack fina vänner för en god kväll!