Tack

Tack för att jag även fick påminna er igår om den vidriga sjukdomen som bara slår ner. 
Jag blir varm av de små hjärtan och de ord som kommit fram på min telefon. Tänker att dagens digitala finesser faktiskt kan hjälpa till att få människor att "prata" och ta första steget att visa att man är berörd av någon annan medmänniskas känslor och livsöden. 
Hoppas iallafall att kanske mina ord tar bort något av den rädsla som kan finnas för att bemöta det svåra. Man behöver inte veta vad man ska säga, det räcker ofta mycket gott med att visa att man finns. För den drabbade familjen kan det uppskattas med matlådor, putsning av fönster, hundvakt, ta in posten, skotta eller klippa gräsmattan när man ligger inlagd. Små vardagssaker som kan bli stora och jobbiga saker att klara av under sjukdomstiden och tiden efteråt. Tips kan vara att inte säga att "ring när du vill ha en matlåda etc" för då blir det inget telefonsamtal från den som nog skulle behöva hjälpen. 


Lång tid efter att Wera dog hade vi inte levande växter. De hade vi fått kasta då de kunde ha en massa onödiga bakterier i sig. År tog det nog innan jag köpte grönväxter och kastade plastblommorna som jag hade köpt för att ersätta de levande. Det hade varit najs om någon hade kommit hem med några påsar färska krukväxter och satt ut. 
Nu har jag nära till blomaffären, så det är inget hinder men jag tog mig inte för sådana triviala saker. 

(null)
Elefantöra har fått flytta in i Wera-rummet nu i februari då alla grönväxter bara dog innan jul.  Tur att Åby Handelsträdgård har lättskötta växter till mig som inte vill vattna så ofta. 

(null)
En sväng in till crosstrainern på Friskis. Lugnt och fint ska jag nog få tillbaka min kondis. 

(null)
Styrelsejobbat lite, funderat, skissat och skickat vidare för input och andras tankar. Skönt att var och en kan jobba lite på sin egen kammare så att man inte behöver ses för ofta. 
Gillar det digitala, men ritar och skriver gärna analogt. 

(null)
Skön stretchig kvällsyoga. 
#ywaCARETACK
💜💜💜