Sovmorgon

Sovmorgon kan man få ta när man suttit uppe för att agera taxi åt sin kära dotter och kompisar. 
Solen sken in genom gardinerna när telefonen väckte mig, men det var toppen för jag fick mig en långpromenad med Nowa med solsken som letade sig ner mellan trädgrenarna. 
Ljuvligt att vara ute i vårvintern även om det bitvis var halkigt och blött. 


(null)
Lite snö kvar och det var många skidsugna i Yxbacken. Antagligen bättre före här än i Åre där de saltar för tävlingarna. 

Porlande bäckar och fågelkvitter fick det att bli en vårvinterdag och bara fikastunden efteråt utmed husväggen saknades. Fikastunden kanske kan bli av i morgon om vädret fortsätter som idag. 

(null)

(null)
Skönt att ha sällskap med sig ut som älskar’t antagligen lika mycket som jag. 

(null)
Härligt för Nowa att det finns lite snö att rasa av sig i. Rörlig bild på denna finns på insta: annasiwer

(null)
Längre och längre dagar. 

(null)

På några ställen var det nästan torrt och så vackert grönt. Även om jag gillar snön så vill jag ha vinter, inte det här hattandet med plusgrader och regn. Gärna ett par veckor till så att vi kan åka skidor i spåren och dessutom slippa en seg och utdragen vårvinter med blask och lera. (Nowa gillar nog egentligen vilket som, men vi som bor med henne tycker att snön underlättar och håller henne mycket renare. 

(null)

Att yoga lite mellan tvättarna på eftermiddagen kändes skönt som uppladdning för att se på årets första mello. Har man lovat så har man fastän jag hellre ser på annat. 

(null)
Popcorn och rosé till den ömma modern. 


Skön lördag