Promenad o fika

Vaknade sent efter en uppesittarkväll. Är väl lite hönsig när de som inte bor under mitt tak är hemma och kunde ändå inte sova. Dottern kom hem efter halv fyra med nattamat och nöjd med sin utekväll. 
Så skönt att efter frukost-lunchen komma ut i vårsolen.  

(null)

Även att jag försöker att hålla mig i skuggan sommartid så är det alldeles underbart att komma ut i naturen när det är dagsljus. Solljuset gör skillnad. 

(null)
Yxbacken lockar åkare. 

Nowa och jag stod och tittade på ungdomarna i parken där de lekte. Så härligt att ungdomar och vuxna är ute och njuter av snön. För mig blev det inga skidor när grundskolan haft sitt sportlov, men veckan rullade på snabbt ändå utan lov. Fint att min syster och dotter kom på besök och att vi fått umgås i familjen. Familjen är viktig och jag önskar alla långt borta från sjukdom. 

(null)
En nyfiken hund road av alla skidåkare. 

(null)
Blir man törstig som hund under promenaden så finns det gott om rinnande vatten såhär års. 

(null)

Dagens yogastund i uterummet med skidåkning med kommentatorröst hördes från rummet innanför. Underbara söndag utan några måsten. 

(null)
Under stjärnhimlen ett par minuter för att koppla av efteråt. 

Tre spontana kaffebesök fick vi under dagen och med de sista blev det att jag slog följe till Åby bibliotek för en återlämning av bok. Det var fortfarande ljust när vi gick vid halv sex, men det började skymma på tillbakavägen. 


(null)
Snabbmat när jag väl kom hem. Lätt att ta till när man vill bli av med grönsaker. Två promenader och desto fler koppar kaffe. Nu väntar en ny vecka.