Otur

Otur kan man väl få säga iallafall när Johan får bli hämtad på tågstationen istället för att åka egen bil hem från Åre. I en diffslalomtävling gjordes en så rejäl vurpa att det blev en knäfraktur och lite korsband toppat på det. 

(null)
I väntan på att snabbtåget skulle rulla in. 

(null)
Skönt att det var spåret närmast parkeringen. 

(null)
Skidkläder med dragkedjor funkar finfint. 

(null)
Min bil kunde kanske kunnat varit liiite större idag. 

(null)
För under skidbrallorna gömde sig ett gips...

Nu ska Johan ringa ortopeden det första i morgonbitti  för en ny röntgen och operation... Ont har han stackaren och skidsäsongen för honom är över redan. Johan försöker se på det positivt och ser  den kommande rehaben som en träningsperiod. Håller tummarna för honom. 

(null)
Linda i Lindö. 

När jag hade lämnat av Alwa på sitt jobb så åkte jag ut till min kära vän Linda för att gå och ta ifatt tappad tid eller egentligen inte tappad eftersom vi vet att vi alltid finns för varandra. Rundan i Lindö gick snabbt för det var så många samtal som bluddrades på med. Så glad för hennes skull att hon och hennes kollega öppnade dörren till sitt eget företag och satsade. Lycka till!!!

(null)
Fika - kaffe och fruktsallad. 

Pratstunden fortsatte hemma hos Linda en bra stund till innan jag kände att jag behövde matshoppa. Jag hade varit iväg under Alwas jobbtimmar, men hann hem med alla kyl-och frysvaror innan dottern hämtades upp och en blixtvisit in till "min not-favvo-butik" Biltema för en bilkudde. Elsa, min saknade systerdotter, kommer på besök i veckan och då behövs en sådan som vi minst hade tre av förut. 

(null)
Undrar smått om Johan redan gått bananas? Nypimade kryckor. 

Alwa fick sätta en spruta i magen på sin pappa för att han inte ska få en propp nu när benet är helgipsat. Duktig hon är, säger jag som är spruträdd. Tänker på alla barn och vuxna med diabetes som måste utsätta sig flera gånger om dagen med nålstick...

(null)
Yogadags

Lite kvällsyoga som egentligen var en sekvens morgonyoga, men det var skönt med ett litet kvällsuppvaknande;-)
Hoppas telefonkön i morgonbitti är kort för Johan för han har ont och behöver hjälp snarast.