Shopping till fjälls

Idag hade vi lite gästombyte. Min familj åkte hemåt och Johans syster med familj kom hit. 
Johan och jag passade på att sätta upp lampan som jag spontanshoppade igår på Local Skier i Vemdalen by. Så roligt med lokal handel som man kan gynna och som delvis bygger på återbruk. 
Den gamla kökslampan får göra en sväng in i sovrumsfönstret där det är så mörkt. Inte optimalt, men fullt funktionellt så länge och på sätt och vis då återbruk i annat rum. 

(null)
Före

(null)
Pannlampan på. 

(null)
Efter Födelsedagsballongerna hänger kvar (och blir antagligen kvar som nyårsballonger).
Jag satte dit två batteriljus för säkerhets skull. 

Lite amerikans westernfeeling nästan med brädan, repen och de två hästskorna som pryder kortändorna. 

(null)
Halvplojjigt, men funkar när det är mörkt. 

(null)
Skalets torg

En tur ner till Möbelmästarna Härjedalen i Hede för ett litet inköp av ljuskällor till den nya lampan, vilket visade sig lättare sagt än gjort. De två vi kom hem med fungerade inte i lampan av någon konstig anledning. 
Hamnade efter matshoppingen i Vemdalen by på Skalet torget där vi först tog en sväng in till Skalets inredning & kläder och sedan Turistbyrån, Destination Vemdalen. 
På Turistbyrån fick vi hjälp med en massa bra info och kartor. Dessutom köpte vi ett ledmärke som ska få pryda entrén och som genom köpet stödjer fortsatt skötsel av lederna här i området. Ett mycket bra initiativ att sälja för att kunna byta ut mot nya när de gamla tappat färg. Viktigt att de syns så bra som möjligt ute i naturen. 

(null)
Pannlampans sken hjälpte bra när klyven skulle upp.  

(null)
En vedklyv från Stikkan som passar fint vid braskaminen med den nya brandfilten och släckaren från Solstickan vid sidan om.
Lite småkluven till klyven som lär ge ifrån sig en massa vedklyvsskräp.  

(null)
Samlade ihop mig för att ta igen ett par dagars yoga. Nu utan sällskap. 

(null)
Vackert paket med ett bra innehåll som jag återkommer med. 


Laddar i blåsten för en fin skiddag i morgon. 


0 kommentarer publicerat i Allmänt, Fjällstugan, Före och efter, Hemmet, Inköp, Inredning, Inspiration, Träning;
Taggar: Destination Vemdalen, Hede, Möbelmästarna Härjedalen, Skalet, Skalets inredning & kläder, Stikkan, Sångbäckens Fjällby, Sångbäcksvallen, Turistbyrån, Vemdalen, Vemdalsfjällen, Vemdalsskalet, fjällstugan, före efter, gäster, inköp, inredning, inspiration, ledkryss, shopping, träning, vedklyv, yoga, ywaJOY