Vissa ord hör inte ihop...

Barncancerfonden är en riksorganisation som vill stötta drabbade barn och deras familjer på olika sätt. Ett sätt är att de samlar in för att pengar ska gå till forskning för att på sikt kunna vara med och utrota barncancer. Eller som i den här bilden nedan där det tydligt visas att barn och cancer INTE hör ihop. 

(null)
Bild: Barncancerfonden

Barnkalas, barncykel och andra ord är det ju som hör ihop... Önskar så att jag kunde få och kunna göra mer för att belysa och dela ordet om denna vidriga sjukdom som är den vanligaste dödsorsaken för barn mellan 1-14 år. Nu drar september snart igång och med den så startar även barncancermånaden. Jag hoppas att alla gör sin egen lilla Walk of Hope eller ett Run of Hope. Det behöver bara innebära att man drar med sig kollegorna ut på en lunchpromenad. Anmälan är enkel att klara av. Själv är det första året på väldigt många som jag själv inte anordnar något så viktigt lopp. Om någon i Norrköping vill så kan jag vara medhjälpare och stötta. 

(null)

Hela förmiddagen har vi suttit i utbildning om psykisk ohälsa, men jag kände att vi inte hann bli så klara som vi skulle ha behövt. Det väcker tankar som man skulle behöva ventilera mera med sin kollegor i mindre grupper. 

(null)
Färggrant på crosstrainer idag där jag nästan smälte bort. 

Jag ska inte klaga på värmen för snart slår det om till kyligare grader, men det är inte klokt att vi har ca 35 grader i klassrummet. 

(null)
Efter en timmes lunk på crosstrainern så passade Alwa och jag på att gymträna. Här var det också fri värme som gällde. 

(null)
Vilket vackert ljussken som har gått runt i byn hela kvällen. Hoppas ingen får sig en smäll. 


Dela gärna ordet, tack!