Fredag är speciellt

Fredagar är speciella när man är i vardagen och jobbat hela veckan. En så härlig känsla det är att gå ifrån jobbet och vara ledig i två dagar. Jag åkte hem och gjorde mig den enklaste lunchen då lunchlådan visst redan var tagen. Lyxigt att kunna sitta ute och luncha en fredag. 

(null)

Johan kom hem en timme senare med ett paket, eller rättare sagt ett breddavlopp till poolen som läcker. Inget roligt paket, men nödvändigt för att poolen ska kunna hållas igång. Dyraste plasten sa Johan...

(null)
Glädjeskutt för att kunna yoga dagtid ute på altanen. 

(null)

Efter yogan blev det ett besök in till stan för att hämta ut ett paket som de visst trodde inte gick ner i brevlådan. 

(null)


Ha ha ha, det var mitt andra försök att göra en fotobok som Cecilia inspirerat mig till att göra. Den första som jag beställde var bara ett par dagar tidigare och den är fortfarande på villovägar och jag vet att jag lyckades välja fel format så klänningsbilderna blev avhuggna vid knäna. Kunde kanske ha testat och funderat över format från början och inte börjat med en studentbok. Kunde kanske kunnat ångrat och börjat om, men jag hade för bråttom med att få iväg beställningen. 
Denna semesterbok blev bara bilder över några av juli månads semesterbilder för många  bilder i min telefon var redan borttagna då jag har bilderna på bloggen. 
Sååå länge sedan jag framkallade bilder och någon bok med bilder att bläddra i vore kanske skoj att ha här hemma. 
Min mamma har alltid varit så duktig på att sätta in bilder i album. Hoppas på uppehåll inför morgondagens
VikboVändan.