Bästa starten

I natt fick jag ett paket bara sådär... Kristina med familj har varit en vecka i Kroatien på semester och med sig hem hade de ett paket till mig. Deras flight blev försenad för ett oväder och det är ju bättre att vänta in än att hamna i ett oväder. Planet landade nästan en timme senare, men det var ändå 23 grader och rätt så skönt att stå där ute och se planet ”parkera”. Först av och ut kom the cabin crew och piloterna medan turisterna dröjde en stund. Familjen Liljedahl kom som fina pepparkakor och jag var glad åt mörkrets inbrott så inte kontrasterna mellan mig och dem kändes så stor ;-)
Coolaste tofflorna kommer jag nu kunna glida runt i, tack!!!
Lina guidade oss genom yogaklasser på Sandviksbryggan. Det blir tredje gången nu på hela sommaren som jag får till en skön start på dagen med yoga. Dessutom har jag yogat för tre olika yogalärare som tillför och bemöter yogan på lite olika vis. Det tycker jag är tjusningen med träning i alla dess former att det är just personligheten, erfarenheten och den enskildes kunskaper som kommer fram och sätter sin lilla twist och prägel på klassen/passet.
Så länge sedan jag gjorde de där lite mer akrobatiska yoga poserna. Carina och jag gick hem och försökte oss på Eight Angle Pose som vi båda tyckte att vi behärskade skapligt bra för något år sedan. Jag tjöt av skratt när jag själv försökte och fick ungefär samma reaktion när Carina skickade över sin självstudiefilm via mms. Tänk att en rörelse inte satt sig i muskelminnet utan kändes rent av omöjlig att gå in i. Jag kan konstatera iallafall att man blir nog bra på det man övar och jag måste lyfta upp rumpen mycket mer.
Körde en snabb yoga session på altanen och fick lite sällskap av Nowa.
Kesoboostade scones med lite frön smakade fint efter yogan och bra uppladdning för att speedshoppa lite mat utan kundvagn. Det går jubinte att gå in på Ica Maxi och bara tro att man ska klara sig med korg och en påse... Det blir långt till parkeringen, känns det som då.
Ikväll var vi inte långt bort utan bara tvärs över gatan till Johans syster och hennes familj på middag. Ha en fin lördagkväll!