Norrköping

När det kommer små inredningsprylar förknippade med vår stad med lite trevligt användningsområde brukar jag falla för den.
Majas Cottage har exempelvis gjort lyktor med Norrköping på som jag har båda modellerna av och givit bort ett flertal. 
Innan jul köpte jag en ostbricka med Norrköpingshus på till min syster och hennes familj i Uddevalla. Den föll jag för på Instagram och man ska ju ge bort saker man själv tycker om. Nu har jag köpt mig en egen ostbricka/skärbricka. 

(null)
En påse från s.t.i.l. med innehåll. 

(null)
En massa fina hus i Norrköping. 

(null)

(null)

På baksidan av "brickan" står det kort om varje byggnad. Roligt att få lära sig lite om ens närmiljö.  Zooma in och gå in på sidorna som det står längst ner. 

(null)
Medan Alwa gymmade så gick jag på crosstrainer
(null)
Ljuvliga Adriene

Under kvällens yogapass kände jag av de gymövningsr som jag gjorde igår. Därför var det lite extra bra att yoga kände jag. 

(null)
Bugar för ett bra val. 

Suttit med programmeringsuppgiften en hel del för den måste in nästa vecka. Saknat min kära kollega Kerstin som jag haft ett fantastiskt stöd av. Vi har kunnat bolla tankar med varandra och hjälpts åt. Nu har stackarn varit sjuk sedan förra torsdagen och jag fick istället ta hjälp av tisdagens föreläsning och min son. Wiktor och jag har suttit efter jobbet ikväll så nu har jag fått till en väldigt enkel kodning för en matteuppgift. 

Bugar och bockar för att man kan hjälpas åt.