Måndag fast tisdag

Vilken vanemänniska jag ändå är inser jag idag, tisdag. Börja jobbveckan med en tisdag blir konstigt tydligen. Jag har tänkt måndagens schema hela dagen även om vi började dagen med ett alldeles vanligt tisdagsarbetslagsmöte där jag hoppade in som vikarierande sekreterare. Jag ler. 

Bytte om efter jobbet för att direkt åka till gymmet, men då jag blev helt ambivalent och inte kunde välja vilket gym jag skulle åka till blev det att jag åkte hem. Idag håller Friskis Ingelsta stängt sitt gym för en två veckors total make over. Både Vrinnevi och City har gym, så det är bara att välja.  
Nowa och jag gick genom skogen upp till Herrsjön där jag körde min yogastund på en berghäll i kvällssolen medan vovven strosade runt, badade och skakade av sig vattenöverskottet på mig ett par gånger. Hon älskar att bada och det verkar inte bekomma henne att det inte är badtemperatur än. 

(null)

(null)

(null)
Ingen yogamatta vilket hade behövts till denna gungande övning, men annars en skön morgonyoga som i mitt fall hann bli en kvällsyoga innan den blev av. 

(null)
Det blev en skön stund med lite rofylld meditation till plasket och fågelkvittret. 

(null)
Livet på en pinne. 

(null)
En fredlig krigare...

(null)
...som älskar skogen, vovvepromenader och yoga när vädret är såhär. 

(null)
Skir ljusgrön färg på björkens krona. 

(null)
Johan hade gjort sig till med att grilla hjort. 
GOTT!


Redan onsdag i morgon då!