Walk of Hope

Tidig morgon gick Lotta och jag och la oss efter en trevlig klassfest som firade 30 år sedan vi gick ut 9D. Tidig morgon för att Lotta skulle tillbaka hem till Stockholm och sedan in till stan igen för ett viktigt Walk of Hope. Vi parkerade på Komvux där Johan stannade kvar för att rigga beachflaggor och plocka fram godis. Jag gick genom vår vackra promenad ner till Vasaparken där vi möttes upp alla för att gå Wall of Hope, gå för Agnes och alla andra som kämpar och har kämpat. En känslosam stund denna dag med många släktingar och vänner till Agnes och hennes familj. Det blev en fin markering att man inte är ensam fastän man ofta känner sig otroligt ensam när man har ett svårt sjukt barn. Loppet började och vi gick upp till vändplatsen där det bjöds på godispåsar från HaugenGruppen. Tilde och hela hennes familj var med och gick hjälpte till och sålde lite av sina fina BU CANCER-armband innan vi vände åter till Vasaparken. Härligt att så många gick för en bra sak, ja en sak som cancer är definitivt INTE bra men det är fint att människor visar att det finns. 


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Startskottet gick, eller rättare sagt kyrkklockans klang blev startsignalen. 

(null)

(null)
TACK till ALLA som kom!
♥️

(null)
 Före: och under tre olika behandlingar för att få bort en massa gammal färg, bleka och färga. Tack Patricia på Lyko för ditt tålamod och dina goda råd. 

(null)
Efter: Ompysslad i flera timmar vilket var både välbehövligt och skönt. Snart är det ännu  ljusare. 

(null)
Kom hem och hjälpte Wiktor med sin overall. Den ska pimpas med en hel hög märken och färger. Han slet länge med de gula revärerna. 

(null)
Grillning. 

(null)
Mitt sätt att få till yoga i hemmet. 

(null)
Yoga With Adriene. 




Några bilder från gårdagen. 
(null)

(null)

(null)
Tjejerna som styrt massor. 

(null)
God buffé 

(null)


Ha en fin vecka!